Hodnocení obchodu

5,0 117 hodnocení
5
116x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
S Avatar autora Stanka | 14.9.2021
Krásný vonavy obchudek jsem velice spokojena ????????
D Avatar autora Daniela K. | 12.9.2021
Jsem velmi spokojená, zakoupila jsem deodorant šalvěj a levandule a velmi příjemně voní, účinkuje. Balzám na rty také skvělý a séra top. Děkuji Vám.
D Avatar autora Dita | 19.8.2021
Kosmetika přišla krásně zabalená, kartička s poděkováním mě moc potěšila, kosmetika krásně voní, je úžasná. Dostala jsem i dáreček. Obchod všem doporučuji. :-)
EP Avatar autora Eva Pečová | 10.8.2021
Jsem velmi spokojená,všechny produkty které mám jsou perfektní .Budu objednávat i nadále
Avatar autora Renata Říhová | 9.8.2021
Jinou kosmetiku už nehledám. Všechny produkty skvělé
M Avatar autora Martin | 25.7.2021
Mohu vřele doporučit! Všechny produkty jsou skvělé a poctivě vyrobené.
P Avatar autora Petra | 10.6.2021
Opravdu kvalitní produkty.
DJ Avatar autora Dagmar Jahodová | 10.5.2021
Ano, jsem spokojená, krásně zabaleno.
VM Avatar autora Veronika Mašková | 26.4.2021
Doma už nemám jinou pleťovou kosmetiku, než tu Vaši. Děkuji! ♥
ŠV Avatar autora Šárka Voláková | 12.4.2021
Jsem velmi spokojena.
T Avatar autora Tynn | 27.3.2021
Vždy ta největší kvalita a spokojenost ❤️
S Avatar autora Simona | 26.3.2021
Jsem velmi spokojená.
L Avatar autora Lucie P. | 25.3.2021
Velká spokojenost - příjemná komunikace, super kvalitní produkty.
M Avatar autora Misak | 21.3.2021
spokojenost :)
M Avatar autora Míša | 18.3.2021
Vždy skvělá zkušenost (nakupovala jsem jsem i před lety na Fléru), super výrobky v krásném balení, rychlé dodání a milý dáreček. Moc děkuji
H Avatar autora Hana | 6.3.2021
Velmi
M Avatar autora Markéta | 22.2.2021
S mou předchozí recenzí se mi podařilo omylem odeslat dvě hvězdičky. Za mně si Indivo zaslouží hvězd 10. Krásně voňavé produkty, které má pokožka přímo miluje.
M Avatar autora Markéta | 22.2.2021
Ano. Děkuji za vzoreček.:)
P Avatar autora Petra | 19.2.2021
Rychlá dodávka, bez problémů, krásný dáreček k nákupu.
AB Avatar autora Aneta Bochinová | 11.2.2021
Za mě ohromná spokojenost, na prvním místě mám pomněnkový nektar, pak taky noční elixír. Je hrozně fajn, že jsou tyhle dva produkty bez esenciálních olejů. ????
Nahoru
117 položek celkem

Magazín

VYBERTE SI Z NAŠÍ NABÍDKY

Buďme přátelé

Přihlašte se k odběru exkluzivních nabídek, novinek a tipů pro zářivou a zdravou pleť

Přihlášením k odběru newsletteru souhlasíte s podmínkami ochrany osobních dat.

ProduktyO násMagazínFAQObchodní podmínkyOchrana osobních datKontakt

Jsme tu pro Vás!

PO - PÁ, 10 - 16 hodin | 777 209 113 | indivo@indivo.cz