Ke každé objednávce posíláme vzorek zdarma!

Hodnocení obchodu

5,0 109 hodnocení
5
108x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VM Avatar autora Veronika Mašková | 26.4.2021
Doma už nemám jinou pleťovou kosmetiku, než tu Vaši. Děkuji! ♥
ŠV Avatar autora Šárka Voláková | 12.4.2021
Jsem velmi spokojena.
T Avatar autora Tynn | 27.3.2021
Vždy ta největší kvalita a spokojenost ❤️
S Avatar autora Simona | 26.3.2021
Jsem velmi spokojená.
L Avatar autora Lucie P. | 25.3.2021
Velká spokojenost - příjemná komunikace, super kvalitní produkty.
M Avatar autora Misak | 21.3.2021
spokojenost :)
M Avatar autora Míša | 18.3.2021
Vždy skvělá zkušenost (nakupovala jsem jsem i před lety na Fléru), super výrobky v krásném balení, rychlé dodání a milý dáreček. Moc děkuji
H Avatar autora Hana | 6.3.2021
Velmi
M Avatar autora Markéta | 22.2.2021
S mou předchozí recenzí se mi podařilo omylem odeslat dvě hvězdičky. Za mně si Indivo zaslouží hvězd 10. Krásně voňavé produkty, které má pokožka přímo miluje.
M Avatar autora Markéta | 22.2.2021
Ano. Děkuji za vzoreček.:)
P Avatar autora Petra | 19.2.2021
Rychlá dodávka, bez problémů, krásný dáreček k nákupu.
AB Avatar autora Aneta Bochinová | 11.2.2021
Za mě ohromná spokojenost, na prvním místě mám pomněnkový nektar, pak taky noční elixír. Je hrozně fajn, že jsou tyhle dva produkty bez esenciálních olejů. ????
J Avatar autora Jana | 30.1.2021
Nejlepší přírodní kosmetika jakou znám. Pravidelně si zakupuji Spot sérum na akné. Opravdu rychle působí!. Nic jiného takto účinného jsem zatím v přírodní kosmetice neobjevila a nyní už tedy ani nehledám. Dále mohu doporučit Noční šípkový elixír - nejlepší nočním sérum co jsem kdy měla. Nyní jsem si zakoupila ještě Krémový bambusovo - okurkový kondicionér na vlasy a i moje jemné vlasy nijak nezatěžuje. Uvidím jak budou vlasy vypadat při delším používání. V balíčku vždy najdu nějaký malý dárek takže mám možnost vyzkoušet i další produkty :)
KK Avatar autora Kristyna Kvasnickova | 24.1.2021
Kvalita po všech stránkách. Úžasné produkty. Láska na první pohled / nádech / dotknutí!
Z Avatar autora Zuzana | 21.1.2021
S obchodem Indívo jsem velmi spokojená, rychlé a ochotné jednání, krásně zabalené produkty prvotřídní kvality. Mohu všem jen doporučit jejich přírodní voňavou kosmetiku.
LJ Avatar autora lucie jelínková | 28.12.2020
naprosto perfektní!
H Avatar autora Hana | 21.12.2020
šípkový elixír mě velmi příjemně překvapil, velká spokojenost
M Avatar autora Martina | 17.12.2020
Jsem velice spokojena. Líbí se mi složení i příjemná vůně produktu a jsem rada, ze se v České republice najde výrobce kvalitní přírodní kosmetiky
P Avatar autora Pet | 12.12.2020
Všechno bylo v pořádku
L Avatar autora Lída | 10.12.2020
S nákupem na Indivu jsem moc spokojená. Byla to láska na první pohled. Jejich brand mi přijde opravdový, lidský a pro lidi. Balíček přišel rychle a všechny produkty odpovídají tomu, co jsem od nich očekávala. Objednám znovu a přeju hodně štěstí.
Nahoru
109 položek celkem

Magazín

VYBERTE SI Z NAŠÍ NABÍDKY

Buďme přátelé

Přihlašte se k odběru exkluzivních nabídek, novinek a tipů pro zářivou a zdravou pleť

Přihlášením k odběru newsletteru souhlasíte s podmínkami ochrany osobních dat.

ProduktyO násMagazínFAQObchodní podmínkyOchrana osobních datKontakt

Jsme tu pro Vás!

PO - PÁ, 10 - 16 hodin | 777 209 113 | indivo@indivo.cz