Hodnocení obchodu

5,0 154 hodnocení
5
153x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZT Avatar autora Zuzana Tatíčková | 23.1.2023
Na Indívo nakupuji opakovaně a vše vždy proběhlo k mé spokojenosti. Komunikace obchodu, rychlost doručení, vše jak má být. Jistě se zase vrátím.
HT Avatar autora Hana Tůmová | 8.12.2022
M Avatar autora Martina | 11.11.2022
Krásné, čisté, jemné, dokonalé.
Avatar autora Kateřina Čížková | 7.11.2022
IN Avatar autora Iveta Nováková | 1.11.2022
Vše výborné
S Avatar autora Simona | 17.10.2022
Obchod a jeho výrobky jsou úžasné.
Avatar autora Sara Čechová | 13.10.2022
Tento obchod mám moc ráda.
Avatar autora Dana Černá | 9.10.2022
má zkušenost je vždy spokojenost
JR Avatar autora Jana Roubíková | 19.9.2022
V hodnocení bych se opakovala, jde dohledat v historii. Zkrátka se sem ráda vracím. :-)
JJ Avatar autora Jindra Jelínková | 25.8.2022
ZT Avatar autora Zuzana Tatíčková | 24.8.2022
S Indívo jsem velmi spokojená, každá objednávka proběhla zatím v pořádku a velmi rychle. A s produkty jsme spokojeny jak já, tak moje mamka, pro níž taky pravidelně objednávám.
KL Avatar autora Karin Landa | 9.8.2022
Spolecne se slehanym balzamem ruze je nej!
PH Avatar autora Petra Hlaváčková | 18.7.2022
Spolehlivý obchůdek a voňavé výrobky.
K Avatar autora Kristýna | 28.6.2022
Rychlé dodání a líbí se mí, že jsou všechny produkty čerstvě vyrobené.
KK Avatar autora Kateřina Koutná | 27.6.2022
Rychle dodani a kvalitni netoxicka kosmetika. Fandim jim.
PV Avatar autora Pavlína Vavřínková | 27.6.2022
Tento obchod je skvělý, má výborné produkty. Moje pleť je miluje.
Avatar autora Renata Říhová | 27.6.2022
Skvělé produkty
KV Avatar autora Klára Vopálecká | 31.5.2022
5 hvězdiček, kdyby šlo vice dám více .. uplně totalně nadšená jsem z krému na obličej, šlehaný balzám měsíček . Budu objednávat opětovně. Užasná kosmetika..děkuji .
JD Avatar autora Jitka Daňková | 26.5.2022
Úžasná kosmetika, jsem z ní nadšená. Skvělá vůně, super složení, výborně mi to sedlo a u mne funguje a rozhodně splnila očekávání.
L Avatar autora Lucie | 26.5.2022
S e-shopem Indivo jsem moc spokojená. Dodání bylo rychlé, balíček krásně zabalen a a jako překvapení jsem dostala krásný dárek :-) A produkty jsou naprosto skvělé. Mají nádhernou vůni, úžasné složení a hlavně u mě fungují... Je vidět, že jsou opravdu vyladěny do posledních detailů a vyráběny s láskou! Péče o pleť se pro mě stala příjemným každodenním rituálem, na který se vždy moc těším a užívám si ho. Díky, Peti a Martine!
Nahoru
154 položek celkem

Magazín

VYBERTE SI Z NAŠÍ NABÍDKY

Buďme přátelé

Přihlašte se k odběru exkluzivních nabídek, novinek a tipů pro zářivou a zdravou pleť

Přihlášením k odběru newsletteru souhlasíte s podmínkami ochrany osobních dat.

ProduktyO násMagazínFAQObchodní podmínkyOchrana osobních datKontakt

Jsme tu pro Vás!

PO - PÁ, 10 - 16 hodin | 777 209 113 | indivo@indivo.cz